ΜΕΛΕΤΗ/ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Η ADM – Αφοι Ανδριόπουλοι ΑΒΕΕ, με την άνω των 30 ετών εμπειρία της στο χώρο, παρέχει υπηρεσίες μελέτης και σχεδιασμού έργων ευρέος φάσματος και υψηλής ποιότητας, όσον αφορά εξατομικευμένες ηλεκτρομηχανολογικές λύσεις. Έτσι, επιτυγχάνουμε το καταλληλότερο και λειτουργικότερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας, τόσο στον Δημόσιο αλλά και στον Ιδιωτικό Τομέα.START -UP/COMMISSIONING

H ADM έχοντας συμμετάσχει ενεργά σε μερικά από τα μεγαλύτερα έργα της Ελλάδας τα τελευταία 30 χρόνια αλλά και σε σημαντικά έργα του Εξωτερικού, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τη λειτουργία των Προϊόντων της σε όλες τις φάσεις, από την έναρξη της λειτουργίας και καθ’ όλη την εξέλιξη ενός έργου.

Προσφέροντας υψηλής ποιότητας Υπηρεσίες Start-Up/Commissioning, η ADM εξασφαλίζει στους πελάτες της την άρτια και αδιάλειπτη λειτουργία των προϊόντων της, έχοντας ως γνώμονα τη διατήρηση των συνθηκών ασφαλείας στο σημείο της εγκατάστασης.
AFTER SALES
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Χρησιμοποιώντας πάντα ως γνώμονα την άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση του πελάτη, έχουμε στελεχώσει μια ομάδα καταρτισμένων και εξειδικευμένων τεχνικών και μηχανικών, οι οποίοι είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι, ώστε να παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες υποστήριξης 24/7.

Η εταιρία επενδύει συνεχώς στην αναβάθμιση του εξοπλισμού δοκιμών, με σκοπό τη σωστή συντήρηση της κάθε εγκατάστασης. Επιπλέον, αναπτύσσει εξατομικευμένες και σύνθετες λύσεις δοκιμών, προσαρμοσμένες στις τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις του πελάτη.

Παρακάτω αναφέρονται μερικές από τις υπηρεσίες της τεχνικής υποστήριξης που παρέχουμε:

 • Εγκατάσταση, λειτουργία και έλεγχος του παρεχόμενου εξοπλισμού
 • Εγγύηση υποστήριξης και εφεδρικά ανταλλακτικά για κάλυψη έκτακτων αναγκών
 • Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού στο εργοστάσιο της ADM
 • Προληπτική συντήρηση
 • Ετήσια υπηρεσία συντήρησης και επισκευής
 • Έλεγχος εξοπλισμού
 • Διαχείριση προβλημάτων και επισκευή


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Υ/Σ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ
Έχοντας σαν βασικούς πυλώνες την υψηλή τεχνική ικανότητα και την μεγάλη εμπειρία του προσωπικού μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις συντήρησης, σε υψηλά επίπεδα ποιότητας. Επενδύουμε και βασιζόμαστε στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας, πάνω στις νέες τεχνολογίες των Υποσταθμών Μέσης Τάσης, Πινάκων Μέσης και Χαμηλής Τάσης κτλ. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την άρτια εκτέλεση των έργων που μας ανατίθενται, τόσο σε επίπεδο συντήρησης όσο και σε επίπεδο αποκατάστασης βλαβών.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας.

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
  [/fusion_separator]
  ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ