Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, η ADM παρέχει εξατομικευμένες ηλεκτρομηχανολογικές λύσεις, κατασκευές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Παραγωγής/Μεταφοράς και Διανομής Ενέργειας, Κτιριακών Εγκαταστάσεων, Βιομηχανίας και Υποδομών.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής και εμπορίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού (ABB, Schneider Electric, Siemens, Legrand, κτλ.), το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τις υπερσύγχρονες υποδομές, η ADM – Αφοί Ανδριόπουλοι ΑΒΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων ευρέος φάσματος, τόσο στον Δημόσιο αλλά και στον Ιδιωτικό Τομέα.


Τα 30 χρόνια εμπειρίας, η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, η ανάλυση των τάσεων της αγοράς και οι επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται στους πελάτες της εταιρίας το άρτιο αποτέλεσμα σε κάθε φάση του εκάστοτε έργου, από το σχεδιασμό έως την υλοποίηση και συντήρηση του εξοπλισμού.

TA TMHMATA
ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Τμήμα Μελετών

Tμήμα
Σχεδιασμού & Εφαρμογών

Tμήμα
Κατασκευών

Tμήμα
Διαχείρισης έργων

Tμήμα
Τεχνικής υποστήριξης & συντήρησης
Για την κάθε φάση ενός έργου, τα τμήματα της εταιρίας είναι έτοιμα να προτείνουν και να υλοποιήσουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες του, δίνοντας έμφαση στην αξιοπιστία, την ευελιξία, αλλά και την ασφάλεια στη χρήση του τελικού προϊόντος.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Στοχεύοντας στο αρτιότερο τεχνικά και εμπορικά αποτέλεσμα, η εταιρία έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, όπως αυτές ορίζονται από τους διεθνείς κανονισμούς και προδιαγραφές.

Η ADM έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001 και ISO 14001. Επίσης, η εταιρία διεξήγαγε με επιτυχία Δοκιμές Τύπου σε δοκίμια κατασκευής της, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 60439-1 και το IEC 439-1 “Partially Type Tested Assemblies”, στο Κ.Δ.Ε.Π. (Κέντρο Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων / ΔΕΗ):

• Δοκιμή αντοχής σε βραχυκύκλωμα.

• Δοκιμή αντοχής σε ανύψωση θερμοκρασίας.

Τέλος, σε κάθε παραγόμενο προϊόν διενεργείται μια Σειρά Εργοστασιακών Δοκιμών (FAT), σύμφωνα με το IEC 61439-1 & 2.

DIN EN ISO 9001 : 2008


ΕΛΟΤ EN ISO 14001 : 2004


CERT – ABB – ArTu k


CERT – ABB – Pro E Power


CERT – S.E. – PRISMA


CERT – LOGSTRUP

ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ