ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 30 ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

H εταιρία ADM – Αφοί Ανδριόπουλοι ΑΒΕΕ, με περισσότερα από 30 έτη εμπειρίας στο χώρο της κατασκευής ηλεκτρολογικών έργων και έχοντας αναγνωριστεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες, με παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Β. Αφρική αλλά και τη Μέση Ανατολή και τα Αραβικά Εμιράτα, αποτελεί πλέον μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στα Βαλκάνια.

Εταιρικη Παρουσιαση

Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, η ADM παρέχει εξατομικευμένες ηλεκτρομηχανολογικές λύσεις, κατασκευές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Παραγωγής/Μεταφοράς και Διανομής Ενέργειας, Κτιριακών Εγκαταστάσεων, Βιομηχανίας και Υποδομών.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής και εμπορίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού (ABB, Schneider Electric, Siemens, Legrand, κτλ.), το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τις υπερσύγχρονες υποδομές, η ADM – Αφοί Ανδριόπουλοι ΑΒΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων ευρέος φάσματος, τόσο στον Δημόσιο αλλά και στον Ιδιωτικό Τομέα.

Τα 30 χρόνια εμπειρίας, η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, η ανάλυση των τάσεων της αγοράς και οι επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται στους πελάτες της εταιρίας το άρτιο αποτέλεσμα σε κάθε φάση του εκάστοτε έργου, από το σχεδιασμό έως την υλοποίηση και συντήρηση του εξοπλισμού.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Στοχεύοντας στο αρτιότερο τεχνικά και εμπορικά αποτέλεσμα, η εταιρία έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, όπως αυτές ορίζονται από τους διεθνείς κανονισμούς και προδιαγραφές.

Η ADM έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001 και ISO 14001. Επίσης, η εταιρία διεξήγαγε με επιτυχία Δοκιμές Τύπου σε δοκίμια κατασκευής της, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 60439-1 και το IEC 439-1 “Partially Type Tested Assemblies”, στο Κ.Δ.Ε.Π. (Κέντρο Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων / ΔΕΗ):

• Δοκιμή αντοχής σε βραχυκύκλωμα.

• Δοκιμή αντοχής σε ανύψωση θερμοκρασίας.
Τέλος, σε κάθε παραγόμενο προϊόν διενεργείται μια Σειρά Εργοστασιακών Δοκιμών (FAT), σύμφωνα με το IEC 61439-1 & 2.

DIN EN ISO 9001 : 2008

ΕΛΟΤ EN ISO 14001 : 2004

CERT – ABB – ArTu k

CERT – ABB – Pro E Power

CERT – S.E. – PRISMA

CERT – LOGSTRUP

Συνεργασίες