Τα προϊόντα της ADM – Αφοί Ανδριόπουλοι ΑΒΕΕ υπόκεινται σε πλήθος κανονισμών και ελέγχων με σκοπό τη σωστή και ασφαλή λειτουργία τους. Κατασκευάζονται από υλικά που χαρακτηρίζονται από μεγάλη αντοχή σε μηχανική, ηλεκτρική και θερμική καταπόνηση καθώς και στις επιπτώσεις των καιρικών και περιβαλλοντικών συνθηκών όπως η αυξημένη υγρασία, που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους.
Η εταιρία εξειδικεύεται στη σχεδίαση, κατασκευή, ολοκλήρωση και υποστήριξη Πινάκων Μέσης Τάσης, εξασφαλίζοντας όλη τη διαδικασία παραγωγής τους (από το αρχικό στάδιο της μελέτης μέχρι το τελικό προϊόν καθώς και την υποστήριξη).
ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕΙΡΑΣ
UNISEC

Τα τυποποιημένα πεδία μέσης τάσης, με την διακριτική επωνυμία UniSec, χρησιμοποιούν διακοπτικό υλικό της ΑΒΒ και είναι κατάλληλα για εσωτερική χρήση. Τα πεδία τύπου UniSec συνιστούν μια σειρά λειτουργικών μονάδων.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕΙΡΑΣ
SM6
Τα τυποποιημένα πεδία μέσης τάσης, με την διακριτική επωνυμία SΜ6, χρησιμοποιούν διακοπτικό υλικό της Schneider Electric και είναι κατάλληλα για εσωτερική χρήση. Τα πεδία τύπου SM6 συνιστούν μια σειρά λειτουργικών μονάδων.
ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕΙΡΑΣ
SYSTEM6
Τα τυποποιημένα πεδία μέσης τάσης, με την διακριτική επωνυμία SYStem6, που χρησιμοποιούν διακοπτικό υλικό της SAREL, είναι κατάλληλα για εσωτερική χρήση. Τα πεδία τύπου SYStem6 συνιστούν μια σειρά λειτουργικών μονάδων.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ